Pensiunea Kyfana este situata la 300 de metrii de centrul orasului Zarnesti, intr-o zona retrasa si va pune la dispozitie camere curate, servicii de calitate si un climat prietenos !

La noi va puteti caza in 10 camere duble sau o tripla care ofera o priveliste minunata spre Piatra Craiului doatate cu pat matrimonial, tv, cablu, internet, incalzire centrala si o camera in regim de apartament care ofera o priveliste minunata spre muntii Piatra Craiului.

Pensiunea are terasa exterioara, gratar in curte, servicii de masa demipensiune, internet Wi-Fi gratuit, loc de parcare .

Situata langa munte puteti face plimbari pe traseele din Muntii Piatra Craiului, plimbari 4*4, camping langa rauri sau munti, vizita la stana unui cioban, plimbare cu caruta trasa de cai. Muntii care inconjoara Zarnestiul sunt impanziti de trasee de catarat avand diverse garde de dificultate de la usor la moderat.

Zona ofera ocazia perfecta pentru a va bucura de natura.

Va oferim posibilitatea alegerii mesei cu mic dejun, demipensiune, exita si loc de gratar in curte, iar pizza se serveste la pizzeria proprie Casa Romaneasca !

Alte posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt: motocros pe pista de motocros (4 km departare), plimbari calare (echitatie), vizitarea Cetatii Rasnov, vizitarea Castelului Bran, drumetii in Poiana Brasov, plimbari sau alpinism in Prapastiile Zarnestiului, si multe altele.

Orasul Zarnesti este un paradis al iubitorilor naturii.

Dealurile cu pante line ale Transilvaniei, varfurile muntoase din Piatra Craiului si padurile maiestoase va ofera posibilitatea sa va bucurati de natura si sa scapati de zgomotul si de poluarea vietii la oras.

Padurile sunt deasemenea adapost pentru o mare varietate de animale salbatice care pot fi usor observate la urcusul pe poteci.

Cu putina rabdare si fara a face zgomot, turistii norocosi vor putea observa caprioare,pasari,ursi bruni,lupi, vulpi si arici.

Avem numai turisti care pleaca de la noi fericiti, puteti sa verificati calificativele noastre Booking sau pe Google si veti vedea ca la noi este alegerea perfecta pentru a va petrece concediul sau wekendul .