Oferta noastra !

Pensiunea Kyfana va pune la dispozitie camere curate si servicii de calitate !

Pensiunea Kyfana va ofera cazare in 10 camere duble care ofera o priveliste minunata spre Piatra Craiului doatate cu pat matrimonial, tv, cablu, internet, incalzire centrala si o camera in regim de apartament care ofera o priveliste minunata spre muntii Piatra Craiului.

Toate camerele sunt mobilate multifunctional si sunt dotate cu TV prin satelit, unele cu balcon propriu si baie privata cu dus, Wi-Fi gratuit .

Alte facilitati oferite: masaj, terasa, gratar in curte, demipensiune, internet, loc de parcare .

Puteti ajunge la noi cu masina proprie, cu autobuzul, statia fiind la 200 m departare sau cu trenul, gara fiind la 2 km distanta fata de pensiunea Kyfana .

Activitati pe care le puteti face in zona: drumetii pe traseele din Muntii Piatra Craiului, aventuri cu 4*4 in munti, camping langa rauri sau munti, vizita la stana unui cioban, plimbare cu caruta trasa de cai. Muntii care inconjoara Zarnestiul sunt impanziti de trasee de catarat avand diverse garde de dificultate de la usor la moderat.Zona ofera ocazia perfecta pentru a va bucura de natura.

Alte posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt: motocros pe pista de motocros (4 km departare), plimbari calare (echitatie), vizitarea Cetatii Rasnov, vizitarea Castelului Bran, drumetii in Poiana Brasov, plimbari sau alpinism in Prapastiile Zarnestiului, si multe altele.

Avem numai turisti care pleaca de la noi fericiti, puteti sa verificati calificativele noastre Booking sau pe Google si veti vedea ca la noi este alegerea perfecta pentru a va petrece concediul sau wekendul .